Укрпошта відновила роботу поштового відділення у Гранітному

05 ноя, 08:20

З листопада Укрпошта поновила роботу відділення поштового зв’язку в селі Гранітне Волноваського району Донецької області.

У цьому відділенні організовано приймання всіх видів поштових відправлень та видачу тільки реєстрованих поштових відправлень без доставки.

Слід звернути увагу, що під час приймання реєстрованого відправлення адресату, відправник обов’язково повинен зазначити на супровідному бланку чи оболонці відправлення номер мобільного телефону адресата для його вчасного подальшого інформування про надходження.

«Незважаючи на складну ситуацію, що виникла на Донеччині та Луганщині, наші колеги дбають про те, щоби люди могли користуватися поштовими послугами на тимчасово окупованих територіях, – пояснює керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Проявляючи надзвичайну мужність та силу духу, поштовики Донбасу докладають максимальних зусиль для роботи поштового сполучення».

Нагадуємо, що про всі зміни у роботі поштових відділень, що функціонують на території Донецької та Луганської області в умовах антитерористичної операції, можна дізнатися на сторінці сайту Укрпошти.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200903.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua