Показники Місцевих бюджетів Нікопольщини за 10 місяців виконано на 107,5 відсотків

06 ноя, 13:08

«Місцеві громади Нікопольщини за 10 місяців поточного року вже отримали понад 507,2 мільйонів гривень податкових надходжень, що на 35,4 млн. грн. більше проти аналогічного періоду минулого року. Тобто, ще до кінця року органи місцевого самоврядування зможуть прогнозувати виділення додаткових коштів на соціально-економічні потреби», - як повідомив перший заступник начальника Нікопольської ОДПІ Володимир Малиновський.

Із загальної суми надходжень до місцевих бюджетів за січень-жовтень 2015 року єдиного податку надійшло понад 37 ,5 мільйонів гривень, або 7,4 відсотків від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів.

Відтак, за 10 місяців платники Нікопольщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, перевищили минулорічний показник надходжень єдиного податку більше 15,2 млн. грн.

Варто відмітити, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Вони можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року. Платники єдиного податку третьої групи сплачують єдиний податок протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.

Володимир Малиновський зазначає, що здебільшого єдиний податок платниками сплачується сумлінно, вчасно та в повному обсязі, що і є запорукою стабільних надходжень до бюджету. Значні результати сплати вдалося досягти завдяки підвищенню якості податкового сервісу для платників податків а також прагнення краян розвивати власну справу та регіон.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200960.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua