Закінчується термін надання податкової квартальної звітності

06 ноя, 13:10

Нікопольська ОДПІ нагадує, що 9 листопада поточного року закінчується строк подання податкової звітності за третій квартал та дев’ять місяців 2015 року.

Звертаємо увагу на те, що неподання, подання з порушенням встановлених строків, подання не у повному обсязі, з недостовірними відомостями або з помилками податкової звітності про суми доходів, нарахованих (сплачених) на користь платника податків, суми утриманого з них податку (податковий розрахунок за формою №1ДФ), тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень. Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке саме порушення, тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 1020 гривень (пункт 119.2 статті 119 Податкового кодексу України (далі – Кодекс)).

Неподання або несвоєчасне подання платником податків або іншими особами, зобов’язаними нараховувати та сплачувати податки і збори, податкових декларацій (розрахунків) тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 170 гривень, за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 1020 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання (пункт 120.1 статті 120 Кодексу).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200962.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua