Студентам Нікопольщини про реформування податкової системи

09 ноя, 10:29

Днями працівники Нікопольської об’єднаної державної податкової інспекції разом з представником міськрайонного центру зайнятості провели зустріч із студентами Нікопольського філіалу Запорізького державного університету.

Студентам 2 та 3 курсу спеціальностей «Бухгалтерський облік» та «Комерційна діяльність» у рамках вивчення дисципліни «Податкова система» було організовано лекцію, присвячену основним аспектам, новаціям оподаткування та реформування податкової системи в Україні.

Фахівець інспекції Людмила Кругляк ознайомила студентів з новаціями, що запроваджує ДФС України, націленими на побудову сприятливих умов ведення бізнесу в країні, зменшення тиску на платників, налагодження партнерських відносин між державою та бізнес-спільнотою.

Також студенти були ознайомлені із принципами кампанії декларування доходів громадян, зокрема дізналися про можливість скористатися правом на отримання податкової знижки за навчання.

В інспекції відзначають, що таке спілкування з майбутніми платниками податків, насамперед, сприяє формуванню податкової культури молоді та йде на користь навчання. А освічена молодь зможе практично застосувати здобуті знання в дорослому житті та належно виконувати свої обов’язки щодо сплати податків перед країною та громадою.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/200999.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua