Податковою міліцією викрито підпільне виробництво горілчаних виробів

10 ноя, 08:51

Співробітники податкової міліції Дніпропетровської області в рамках проведення операції «Акциз - 2015» та розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.204 КК України викрили діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих горілчаних виробів.

Нелегальне виробництво було виявлено під час обшуку, проведеного на підставі ухвали суду, в гаражному кооперативі в одному з орендованих боксів. Підпільники використовували обладнання, яке дозволяло здійснювати масове виробництво напоїв.

Обсяги виробництва фальсифікату складали близько 1000 л на тиждень. Він розливався у пластикові ємності та пет-упаковки для подальшого продажу через торгівельні мережі області.

У ході проведення обшуків за місцем виробництва, зберігання і реалізації фальсифікату, а також у транспортних засобах, за допомогою яких здійснювалось їх перевезення, вилучено 169 дал фальсифікованих алкогольних напоїв, 120 дал спирту. Також згідно з ухвалою суду накладено арешт на автомобіль «Опель Віваро», що був завантажений алкогольною продукцією.

Загальна вартість вилученого складає 609 тис. гривень.

Слідчо-оперативні заходи тривають.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201023.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua