Боротьба з конвертаційними центрами у Дніпропетровській області

10 ноя, 13:04

06 листопада 2015 року в інформаційному агентстві "Мост-Днепр" відбулася прес - конференція  на тему: "Боротьба з конвертаційними  центрами" за участі начальника  відділу викриття економічних  злочинів ГУ ДФС у Дніпропетровській області Романа Стародубцева.

За його словами: "У Дніпропетровській області з початку року ліквідовано 7 центрів конвертацій. Сума проконвертованих коштів складає близько 947 млн. грн. Ймовірні втрати до бюджету склали 156,3 млн.грн. Загальна сума арештованих грошових коштів складає 7,1 млн. грн. Встановлено 38 осіб, причетних до діяльності центрів «конвертацій», з яких 6 оголошено про підозру у здійсненні злочинів. Також, встановлено 73 підприємства транзитних-конвертацій".

Роман Стародубцев додав, що за 10 місяців в регіоні відкрито 29 кримінальних проваджень: 8 з яких – по статті 205 КК України; 10 – по статті 212 КК України; 11 – по інших статтях. Крім того, виявлені 320 підприємств-вигодонабувачів по центрах конвертацій. На відпрацюванні знаходиться 364 підприємства.

"Підрозділами  податкового і митного аудиту ГУ ДФС у Дніпропетровській області проведено 44 перевірки підприємств-вигодонабувачів, з яких 22 підприємства – по взаємостосунках з СПД, що входять в центри «конвертацій», ліквідовані в поточному році та 22 підприємства – по конвертаційним центрам, ліквідованим в минулих роках. Всього по актах перевірок донараховано і стягнуто до бюджету 26,6 млн. грн.», - зазначив Роман Стародубцев. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201048.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua