Про скасування сертифікату електронного цифрового підпису

13 ноя, 12:23

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що сертифікат автоматично скасовується Центром, без надання окремого повідомлення заявнику (підписувачу), у випадку не поновлення заблокованого сертифіката протягом 30 календарних днів або закінчення строку чинності сертифіката підписувача.

Сертифікат скасовується за письмовою заявою, без додаткового повідомлення, у випадку припинення діяльності суб’єкта господарювання – заявника, розірвання підписувачем трудового договору з юридичною особою – заявником, у разі компрометації особистого ключа, за заявою заявника або його уповноваженого представника.

Разом з тим, сертифікат ключа може бути достроково скасований Центром, з письмовим або електронним повідомленням заявника, у разі:

- набрання законної сили рішенням  суду про скасування посиленого  сертифіката ключа;

- смерті підписувача або оголошення  його померлим за рішенням  суду;

- визнання підписувача недієздатним  за рішенням суду;

- надання заявником недостовірних  даних, припинення (розірвання) договору  з заявником.

Скасовані сертифікати поновленню не підлягають. Інформація про усі скасовані сертифікати автоматично заноситься до Списку відкликаних сертифікатів, який публікується на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД http://www.acskidd.gov.ua) та є доступним кожному користувачу.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201171.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua