Внесок платників Західно-Донбаської ОДПІ до бюджетів більше 775 мільйонів гривень

16 ноя, 08:52

«Додатково бюджет отримав 94,6 млн. грн від запланованих надходжень», - про це повідомив начальник Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області Віктор Ковальчук під час зустрічі з представниками  засобів масової інформації.

За 10 місяців поточного року платники податків  Західно-Донбаської  ОДПІ спрямували до державного бюджету  майже 312 млн. грн, додатково до бюджету надійшло 48,6 млн. гривень.

Місцеві бюджети протягом 10 місяців цього року отримали більше 463 млн. гривень. Зокрема до місцевих бюджетів м.Павлоград, м.Тернівка,  Павлоградського та Юр’ївського районів надійшло податку на доходи фізичних осіб на суму майже 312 млн. гривень.

Значною, у загальній сумі надходжень до місцевих бюджетів, є сума єдиного податку на підприємницьку діяльність, - підкреслив начальник інспекції.

Так, з початку поточного року сума надходжень з єдиного податку склала 29,6 млн. гривень. За січень – жовтень 2015 року зафіксовано 11,7 млн. гривень приросту по надходженням зі сплати єдиного податку в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Темп росту склав 65 %.

Також у 2015 році надходження з акцизного податку склали суму 28,8 млн. гривень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201203.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua