Податковою міліцією Києва вилучено понад 34 тисячі пар взуття на понад 20 мільйонів гривень, які були ввезені під виглядом гуманітарної допомоги

18 ноя, 11:55

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход.

За його словами, в рамках проведення загальнодержавної операції «Рубіж-2015» оперативниками фіскальної служби було отримано інформацію, що декілька благодійних організацій під виглядом гуманітарної допомоги без належного оподаткування завозять на Україну великі партії товарів, які згодом реалізуються через мережу Інтернет та на ринках за готівку.

В рамках розпочатого кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків згідно рішення суду співробітниками податкової міліції були проведені обшуки автотранспортних засобів, в яких перевозилась так звана «гуманітарна допомога». Під час обшуків було виявлено та вилучено понад 34 тисячі пар нового чоловічого та жіночого взуття з Китаю вартістю понад 20 мільйонів гривень, наразі вирішується питання про накладення на нього арешту.

Слідчо-оперативні заходи тривають.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201339.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua