Новітні технології полегшують спілкування податківців та платників

20 ноя, 12:41

«Робота Державної фіскальної служби, у першу чергу, орієнтована на якісне впровадження сервісів для забезпечення потреб платників податків», - зазначив в.о. заступника начальника ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська Максим Сидоров під час зустрічі з представниками ЗМІ.
            Усі необхідні послуги громадяни можуть отримати як у Центрі обслуговування платників, так і скористатися електронними сервісами. І їх перелік постійно зростає. Так, з 1 вересня у штатному режимі працює електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утримання податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису»
            Крім того, широкий спектр питань платники можуть вирішити, не виходячи зі свого офісу чи дому, скориставшись електронними сервісами. Отримавши безкоштовний електронний ключ, громадянин може оцінити переваги Електронного кабінету платника, який знаходиться на веб – порталі ДФС України. За його допомогою користувач може підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді; переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом ( картки особових рахунків). Також, на сайті можна отримати інформацію про свого бізнес – партнера, ознайомитись з реєстром платників ПДВ, страхувальників, платників єдиного податку, заповнити декларацію тощо.
            Проте, якщо користувач відчуває деякі труднощі у електронній системі, він має можливість звернутися до Центру обслуговування платників, де кваліфікований консультант – модератор підкаже та допоможе, адже в ЦОПі є вільний доступ до комп’ютера з Інтернетом.
            Серед послуг, які надаються в нашому Центрі обслуговування платників, найбільшим попитом користуються видача довідок, прийняття звітності, отримання індивідуального податкового номеру, реєстрація касових апаратів, видача ліцензій тощо.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201413.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua