Про стан надходжень податків і зборів від платників Шевченківського району

26 ноя, 15:45

Ефективна стратегія взаємодії та порозуміння з платниками податків, комфортність в обслуговуванні, та звісно ж, правильна громадянська позиція жителів та підприємців Шевченківського району – основні чинники, які сприяють стабільним надходження платежів до бюджету.

Впродовж січня-жовтня поточного року до Зведеного бюджету платниками Шевченківського району столиці мобілізовано понад 9 мільярдів 88 мільйонів гривень податків і зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, прирівняним   до умов оподаткування 2015 року, більше на понад 3 мільярди 144 мільйони гривень.

З них до державного бюджету перераховано понад 7 мільярдів 963 мільйони гривень, місцевий бюджет отримав понад 1 мільярд 919 мільйони гривень.

До державної скарбниці найбільше надійшло податку на додану вартість – понад 3 052 млн. грн, податку на прибуток – 1 237,4 млн. грн, акцизного податку – 152,8 млн грн, а основними бюджетоформуючими платежами місцевих бюджетів, і надалі, залишаються податок на доходи фізичних осіб – 1 238,7 млн грн, єдиний податок з юридичних та фізичних осіб – 188,7 млн грн, плата за землю – 214,3 млн гривень.

Повна та своєчасна сплата податків та зборів не лише наповнює бюджет, але й сприяє поліпшенню соціально-економічного становища в державі.

 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201473.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua