НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

04 дек, 08:52

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 3 грудня 2015 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

1. Щодо проекту Закону України «Про внесення зміни до статті 47 Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення» щодо додаткових гарантій захисту пенсійних накопичень вкладників недержавних пенсійних фондів» (реєстраційний № 3473 від 13.11.2015)

прийнято рішення

2. Щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо питань банківської таємниці)» (реєстраційний № 3479 від 13.11.2015)

прийнято рішення

3. Щодо проекту Закону України «Про внесення зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій при наданні фінансових послуг)» (реєстраційний № 3480 від 13.11.2015)

прийнято рішення

4. Щодо проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (щодо узгодження законодавчих актів з питань ліцензування окремих операцій)» (реєстраційний № 3486 від 16.11.2015)

прийнято рішення

5. Щодо проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо регульованих ринків та деривативів)» (реєстраційний № 3498 від 20.11.2015)

прийнято рішення

6. Щодо проекту Закону України  «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо регульованих ринків та деривативів)» (реєстраційний № 3499 від 20.11.2015)

прийнято рішення

7. Щодо проекту Закону України «Про внесення зміни до Бюджетного кодексу України (щодо регульованих ринків та деривативів)» (реєстраційний № 3500 від 20.11.2015)

прийнято рішення

8. Щодо проекту Закону України «Про внесення зміни до Митного кодексу України (щодо регульованих ринків та деривативів)» (реєстраційний № 3516 від 24.11.2015)

прийнято рішення

9. Про затвердження Порядку формування та ведення державного реєстру фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів (МЮУ)

прийнято рішення

(реєстрація МЮУ)

10. Про внесення змін до Порядку реалізації на фондовій біржі  цінних паперів, на які  звернено стягнення (МЮУ)

прийнято рішення

(реєстрація МЮУ)

11. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «МУЛЬТІБРОК», ідентифікаційний код юридичної особи  35743571

прийнято рішення

12. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про визначення критеріїв, за якими оцінюється ризик суб'єкта первинного фінансового моніторингу - професійного учасника фондового ринку (ринку цінних паперів) бути використаним для відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

13. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Полікомбанк»

прийнято рішення

14. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «ДІАМАНТБАНК»

прийнято рішення

15. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «БАНК АЛЬЯНС»

прийнято рішення

16. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Інвестиційна фінансова компанія «АРТ Капітал»

прийнято рішення

17. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Агрофірма «Квіти України»

прийнято рішення

18. Щодо відмови в реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій серії В  Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГОПОСТАВКА»

прийнято рішення

19. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201762.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua