Володимир Продивус: Україна повинна ставитися до допомоги Заходу з урахуванням фактора політичного інтересу

08 дек, 14:21

Коментуючи візити високих західних гостей, які присутні сьогодні в Україні і з візитами яких пересічні українці пов'язують надії на економічну допомогу, народний депутат України 7 скликання Володимир Продивус сказав:

«Віра – це теж економічний фактор. І в даному випадку теж людям треба говорити правду. Ніхто нам помагати не буде на шкоду собі. Якщо ми беремо допомогу від когось, то повинні чітко усвідомлювати – за цією допомогою стоїть чийсь інтерес. Це – сувора правда. Тому в цьому житті треба надіятись лише на самих себе. І треба приводити до влади людей сильних, які зуміли в житті самі стати на ноги.

Так, це непростий шлях. На ньому можна спіткнутися. Навіть отримати травму, образно кажучи. Але лише люди, які змогли самі себе зробити, можуть зробити зміни в країні і навчити інших долати труднощі.

Народ – це як людина. Народ теж повинен сам себе зробити. І починати треба з найменшого – з повернення до вітчизняного продукту. Ми ж вміли колись робити багато речей самі. Імпорту було мінімум. Може, якість була не найкраща. Але вітчизняне виробництво давало робочі місця. А це – головне. Дати людям роботу у власній країні – нема завдання більш значимого.

Це – альфа і омега повернення до економічного розвитку,» - сказав Володимир Продивус в інтерв'ю Дмитру Понамарчуку, президентові Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/201922.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua