Система електронного адміністрування ПДВ: електронні сервіси, запроваджені ДФС України

14 дек, 12:24

Нікопольська ОДПІ нагадує, що Державною фіскальною службою України (далі – ДФС України) запроваджено ланку електронних сервісів щодо отримання платниками інформації з системи електронного адміністрування податку на додану вартість (далі – СЕА ПДВ).

Для зручності платників податків на головній сторінці веб-порталу ДФС України у банері «Електронне адміністрування ПДВ» розміщена актуальна інформація з питань функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, у тому числі і перелік оновлених електронних сервісів у СЕА ПДВ.

На теперішній час платники мають можливість скористатись наступними сервісами ДФС України, інформація про які розміщена на головній сторінці веб-порталу ДФС України за посиланням:

http://sfs.gov.ua/baneryi/podatkovi-zmini-2015/elektronne-administruvannya-pdv/63854.html

1. Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (код форми J/F1300103).

2. Витяг з Єдиного реєстру податкових накладних (надається як на вказану дату, так і у розрізі контрагентів із зазначенням дати на номеру документа та суми податку) (код форми J/F1400103).

3. Запит щодо отримання реквізитів рахунку та відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість та суми податку, на яку він має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (код форми J/F1301205).

4. Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ (код форми J/F1401205).

5. Запит на отримання інформації щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (ΣНакл), за рахунок суми залишку від’ємного значення попередніх (звітних) податкових періодів (код форми J/F1301302).

6. Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних (код форми J/F1401302).

7. Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (код форми J/F1301402).

8. Витяг з Єдиного реєстру податкових накладних (надається по виданих податковим накладним та розрахункам коригування, зареєстрованих з порушенням граничного терміну реєстрації за запитуваний період, та податкові накладні за вказаним кодом філії) (код форми J/F1401402).

9. Запит щодо отримання інформації в розрізі операцій з системи електронного адміністрування ПДВ (код форми J/F1301902).

10. Витяг в розрізі операцій з системи електронного адміністрування ПДВ (код форми J/F1401902).


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202097.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua