З початку року від платників Шевченківського району надійшло до бюджетів усіх рівнів понад 11 млрд. гривень

15 дек, 13:55

ДПІ у Шевченківському районі повідомляє, що платниками податків протягом 11 місяців поточного року до зведеного бюджету сплачено понад 11 млрд. гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 3,7 мільярдів гривень. Із зазначеної суми до державного бюджету надійшло понад 9 млрд. гривень, до місцевого – понад 2 млрд. 131 млн. гривень.

Найбільше отримано коштів від сплати податку на додану вартість - понад 3,4 млрд. гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом більше на понад 582 мільйонів гривень, податку з доходів фізичних осіб - понад 2,2 млрд. гривень та податку на прибуток - понад 1,3 млрд. гривень.

У розрізі основних платежів найбільшого приросту у порівнянні з відповідним періодом минулого року досягнуто з податку на землю (бюджет отримав додаткових понад 177 млн. гривень) тощо.  

Також відзначимо позитивну динаміку надходження від військового збору. Впродовж січня-листопада 2015 року сплачено понад 353 мільйони гривень, крім того місцевий бюджет в період за січень-листопад поточного року поповнено податком на нерухоме майно у сумі 22 мільйони 598 тисяч гривень.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202154.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua