Впродовж січня - листопада 2015 року дніпропетровські страхувальники сплатили 17 мільярдів 645 мільйонів гривень єдиного внеску

18 дек, 13:10

За одинадцять місяців поточного року від дніпропетровських роботодавців надійшло 17 мільярдів 645 мільйонів гривень єдиного внеску. Ця сума перевищує очікувані показники майже на 75 мільйонів гривень та більше минулорічних надходжень на 1 мільярд 184 мільйони гривень.

За словами виконуючого обов'язки начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Геннадія Ткачука, лише у листопаді сплачено 1 мільярд 710 мільйонів гривень єдиного внеску, що на 182 мільйона гривень більше фактичних надходжень одинадцятого місяця 2014 року.

Нагадаємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням - на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім'я фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202263.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua