Роман Насіров зустрівся з представниками Державного митного комітету Республіки Білорусь

21 дек, 08:58

Голова ДФС Роман Насіров провів робочу зустріч з представниками Державного митного комітету Республіки Білорусь на чолі з заступником Голови Комітету Сергієм Борисюком.

Під час зустрічі обговорювався стан функціонування та облаштування пунктів перетину кордону, зокрема, створення додаткової та модернізація існуючої інфраструктури в пунктах пропуску на автошляхах.

Українські та білоруські колеги відзначили стабільну та контрольовану ситуацію в автомобільних пунктах пропуску на кордоні двох держав. Цьому сприяло застосування Системи попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на кордоні між двома сусідніми державами.

Учасники зустрічі домовилися про посилення співробітництва у сфері протидії порушенням митного законодавства та боротьби з контрабандою, а також про підвищення ефективності використання технічних засобів митного контролю за рахунок взаємного визнання результатів такого контролю.

На завершення представники ДФС та Державного митного комітету Республіки Білорусь визначилися щодо розробки Плану практичних заходів митних органів двох держав у правоохоронній сфері на 2016 рік. Крім того, заплановано провести зустріч представників правоохоронних підрозділів двох відомств у І кварталі 2016 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202286.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua