Право на доступ до публічної інформації

22 дек, 15:53

Діяльність Державної фіскальної служби спрямована на гарантування законності та правопорядку в системі оподаткування. Право на доступ до публічної інформації гарантується максимальним спрощенням процедури подання запиту на отримання публічної інформації.

Так, протягом січня-листопада 2015 року до ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві, надійшов 81 запит на доступ до публічної інформації. З них: 39 – від фізичних осіб, 39 – від юридичних осіб, а також 3 запити від громадської організації. За результатами розгляду запитів: 42 – задоволено, 37 – відмовлено, 2 – надіслано відповідному розпоряднику.

Тематика запитуваної інформації стосувалась, зокрема, сум доходів, наявності чи відсутності зареєстрованого ФОП, адміністративного оскарження вимоги про сплату боргу, поточних та інших рахунків, рахунків у системі електронного адміністрування ПДВ, причин виникнення розбіжностей з ПДВ, відшкодування ПДВ, місця реєстрації та господарської діяльності, отримання довідки про доходи, податкової знижки, надання декларацій посадових осіб, статистичної інформації тощо.

Всі відповіді на запити надано у терміни, передбачені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Нагадуємо, що запит на інформацію може бути подано до ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві особисто або надіслано поштою за адресою: 02068, м. Київ, вул. Кошиця, 3. Електронна скринька для запитів на публічну інформацію: kyiv.darnytskyi.public@sfs.gov.ua, тел. 596-60-53.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202395.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua