Проведено останнє у 2015 році засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області

25 дек, 12:38

 

 

Під час останнього у 2015 році засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області підведені підсумки роботи ради за рік та намічено першочергові питання, які будуть розглянуто у наступному, 2016 році.

Під час засідання голова Громадської ради при ГУ ДФС області Володимир Дон доповів, що у 2015 році було проведено 8 засідань Громадської ради, 5 засідань комітетів, 3 засідання робочих груп. До органів виконавчої влади та місцевого самоврядування членами ради підготовлено та направлено 24 звернення. На засіданнях ради прийнято 72 рішення, схвалено 7 проектів та 12 пропозицій.

Із заключним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Геннадій Ткачук: «Керівництво органів фіскальної служби завжди відкрито для співпраці з громадськістю. Активна участь громадськості у реформах податкової системи це запорука успіху побудови якісної та прозорої європейської державної служби. Членам Громадської ради у наступному, 2016 році, бажаю плідної роботи».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202461.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua