Про електронне адміністрування ПДВ на семінарі в ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська

25 дек, 18:36

Днями в приміщенні інспекції відбувся черговий семінар для платників податків Кіровського району м. Дніпропетровська за участю першого заступника начальника ДПІ Ольги Тісової та фахівцв відділу контролю за декларуванням ПДВ управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій. Під час семінару були розглянуті актуальні питання електронного адміністрування ПДВ.

На початку заходу посадовець звернула увагу присутніх на те що, метою таких зустрічей є налагодження партнерських стосунків з платниками податків та вивчення проблем, з якими зустрічається бізнес при адмініструванні податків та поданні звітності.

У ході семінару фахівці інспекції надали роз’яснення з питань реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі, коректності заповнення показників декларації та додатків до декларації з врахування уточнюючих розрахунків, правильності проведення коригування податкової накладної у випадку невірного відображення реквізитів або сум ПДВ, відображення від’ємного значення ПДВ у декларації, про зміни у порядку обліку платників та порядку реєстрації платників ПДВ тощо.

На завершення семінару платники мали можливість отримати відповіді на усі питання від фахівців податкової.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202491.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua