Чи є об'єктом оподаткування акцизним податком операції з переміщення виробником підакцизних товарів (продукції) з місця виробництва на склад або з одного складу на інший?

30 дек, 15:08

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує.

Переміщення підакцизних товарів (продукції) підприємством - виробником таких товарів (продукції) з місця виробництва на склад або з одного складу на інший, якщо такі переміщення здійснюються у межах одного акцизного складу, не є об'єктом оподаткування акцизним податком.

При цьому, переміщення підакцизних товарів з одного акцизного складу підприємства на інший з метою власного споживання, промислової переробки, своїм працівникам, а також здійснення внесків підакцизними товарами (продукцією) до статутного капіталу є об'єктом оподаткування акцизним податком і таке переміщення без відмітки на товарно-транспортній накладній «Виїзд дозволено» представника контролюючого органу на акцизному складі забороняється.

Більш детальна інформація з цього питання розміщена у підкатегорії 116.02 Бази знань, що знаходиться на сервісі «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» офіційного веб-порталу ДФС України за посиланням http://zir.sfs.gov.ua у розділі: «ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ З БАЗИ ЗНАНЬ».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202659.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua