Пошта Австралії відкрила окремий підрозділ електронної комерції

31 дек, 16:36

Пошта Австралії, яка нещодавно повідомила про річні збитки на суму 222 млн дол. США, відкрила новий підрозділ для розвитку бізнесу компанії в галузі електронної комерції.

Незважаючи на те, що від Пошти Австралії не було офіційного повідомлення, місцеві джерела стверджують, що генеральний директор компанії пан Ахмед Фахур (Ahmed Fahour) повідомив у своєму зверненні до персоналу компанії: «Ми переконані, що надійні послуги у сфері електронної комерції, у які ми зважено та ретельно здійснювали інвестиції протягом останніх чотирьох років, є провідними для нашого майбутнього бізнесу. Ми повинні зосередитися на розвитку цієї чудової можливості».

За словами генерального директора, Пошта Австралії повинна «зосередитися на розробці та забезпеченні рішень, які дозволять органам державної влади, фінансовим установам і великим корпораціям створювати та прискорювати власне цифрове майбутнє, щоб бути доступними для громадян і надавати їм необхідні послуги».

Говорячи про річні збитки компанії, генеральний директор підкреслив, що Пошта Австралії для того щоб компенсувати триваюче падіння обсягів відправлень,    шукає нові можливості для свого розвитку, такі як розвиток цифрових технологій, електронна комерція та доставка посилок.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202716.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua