МакДональдз на Поштовій площі відкрито

06 янв, 14:29

Після реконструкції розпочав роботу МакДональдз у Києві на Поштовій площі. Інвестиції у реконструкцію закладу склала понад 50 млн.грн.

МакДональдз на Поштовій площі, який завжди був популярним місцем відпочинку киян та туристів, відновив роботу. Дизайном екстер'єру ресторану займалась група київських архітекторів, яким вдалося втілити концепцію сучасного ресторану і, в той же час, повторити силует старовинної забудови Поштової площі. «МакДональдз на Поштовій площі знаходиться в улюбленій киянами старовинній частині міста, і ми розуміли, що з одного боку дизайн закладу повинен бути сучасним та модним, а з іншого боку, він повинен доповнювати архітектуру площі. Так само ретельно ми працювали і над інтер’єром закладу. Загальна сума інвестицій у реконструкцію ресторану склала понад 50 млн.грн», – зазначив Гжегож Хмелярський, Генеральний директор МакДональдз в Україні. 

Характерною особливістю ресторану є унікальне безрамне високоформатне засклення – вікна висотою до 8 метрів, а шириною до 3 метрів. Такі вікна дають відвідувачам закладу відчуття необмеженого простору та світла.

Інтер'єр ресторану, що називається Wood&Stone, було спеціально розроблено для МакДональдз. Ресторан є світлим і просторим, з великою відкритою терасою і елементами ландшафтного дизайну біля входу.

МакДональдз на Поштовій площі буде відчинено для відвідувачів щодня з 6 до 23.45, а послуга «Експрес-вікно» буде доступна гостям цілодобово. У ресторані передбачено біля 300 місць для відвідувачів у залі та на терасі. Роботу закладу забезпечуватимуть 100 працівників, які щоденно зможуть обслуговувати до 4500 гостей.

Відкритий після реконструкції МакДональдз на Поштовій площі оснащено новим обладнанням, яке характеризується високою енергоефективністю, зокрема, у закладі встановлено тепловий насос, що дозволить використовувати втричі меншу кількість електроенергії для підігріву води, а рекуператор дозволить більше, ніж в 2 рази скоротити використання газу для обігріву приміщення у опалювальний сезон. Крім того, при реконструкції закладу було обрано скло зі спеціальним напиленням, яке дозволяє в зимовий період заощадити енергоносії на опалення, оскільки не випускає тепло зсередини приміщення, а в літній період – на кондиціонуванні, оскільки пропускає лише 28% сонячної енергії, тоді як звичайне скло пропускає більше 70% енергії сонця.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202873.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua