До місцевих бюджетів Донеччини надійшло понад 25 млн.грн. плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами

12 янв, 12:32

В Донецькій області нараховується близько 2,5 тис. суб`єктів господарювання, які отримали ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами. У 2015 році  кількість виданих ліцензій на зазначені види діяльності складає 9,789 тис. (на алкогольні напої – 5,238 тис., на тютюнові вироби – 4,551 тис.). До місцевих бюджетів надійшло 25,321 млн.грн. плати за такі ліцензії.

В четвертому кварталі 2015 спостерігалась тенденція збільшення середньомісячних надходжень плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами на 368,0 тис.грн. у порівнянні з цим показником 9 місяців поточного року, та на 276 тис.грн. більше середньомісячних надходжень 2015 року вцілому.

ГУ ДФС у  Донецькій області нагадує, що  суб`єкти господарювання, які бажають подати документи на отримання нових ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами, на щоквартальне продовження дії таких ліцензій або на внесення змін в Додаток до ліцензії, можуть звертатися до відповідних Центрів обслуговування платників  при ДПІ ГУ ДФС у Донецькій області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/202985.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua