НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

13 янв, 08:48

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 12 січня 2016 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

1. Щодо проектів Законів України «Про підтримку та розвиток інноваційної діяльності», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інноваційної діяльності», «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо стимулювання інновацій)» та «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України  (щодо стимулювання інновацій)»

прийнято рішення

 

2. Щодо проекту Закону України «Про діяльність форекс-дилерів» (реєстраційний № 3672 від 18.12.2015)

прийнято рішення

3. Про погодження розповсюдження реклами цінних паперів та фондового ринку ТОВ «ІНТЕР-СЕРВІС-РЕЄСТР»

прийнято рішення

4. Про надання ТОВ ДРАГОН КАПІТАЛ письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»

прийнято рішення

5. Про надання Компанії КОНЕБОНД ЛІМІТЕД письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»

прийнято рішення

6. Про надання Томашу Фіалі письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»

прийнято рішення

7. Про надання ТОВ ДРАГОН КАПІТАЛ письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку СП ТОВ «ДРАГОН КАПІТАЛ»

прийнято рішення

8. Про надання Компанії КОНЕБОНД ЛІМІТЕД письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку СП ТОВ «ДРАГОН КАПІТАЛ»

прийнято рішення

9. Про надання Томашу Фіалі письмового погодження щодо набуття істотної участі у професійному учаснику фондового ринку СП ТОВ «ДРАГОН КАПІТАЛ»

прийнято рішення

10. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «БАНК «НАЦІОНАЛЬНІ ІНВЕСТИЦІЇ», ідентифікаційний код юридичної особи 20017340 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

11. Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) - діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) (МЮУ)

прийнято рішення

(реєстрація МЮУ)

12. Щодо призначення довіреної особи Харченко Н.І., якій передається право брати участь у голосуванні (ТОВ «КУА «АТЛАНТІС КАПІТАЛ»)

прийнято рішення

13. Про видачу ліцензії на провадження  професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «КУА «ДОМІНІОН-КАПІТАЛ»

прийнято рішення

14. Про відмову у погодженні набуття Хмельницьким В.І. істотної участі у професійному учаснику фондового ринку - ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «АВАЛОН»

прийнято рішення

15. Щодо звіту закритого недиверсифікованого пайового інвестиційного фонду «ЕНЕРГЕТИЧНІ ІНВЕСТИЦІЇ» ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА»

прийнято рішення

16. Щодо звіту пайового венчурного недиверсифікованого закритого інвестиційного фонду «ІНВЕСТІУМ ДУО» ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «ІНВЕСТІУМ»

прийнято рішення

17. Про затвердження Правил визначення уповноваженим рейтинговим агентством рейтингової оцінки за Національною рейтинговою шкалою (МЮУ)

прийнято рішення

(реєстрація МЮУ)

18. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Публічного акціонерного товариства «БАНК «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»

прийнято рішення

19. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства Банку «ТРАСТ»

прийнято рішення

20. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій ПАТ «Сумський завод продовольчих товарів»

прийнято рішення

21. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Кагарлицьке»

прийнято рішення

22. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства  «ЗАБІР`Я»

прийнято рішення

23. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «КОНТУР»

прийнято рішення

24. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «РАЙЗ-МАКСИМКО»

прийнято рішення

25. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Науково-виробничий комплекс «Курс»

прийнято рішення

26. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій ПАТ «Спеціальне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство «Укрреставрація»

прийнято рішення

27. Щодо скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій ВАТ «Великозагорівське»

прийнято рішення

28. Щодо скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій Приватного акціонерного товариства «Рівень»

прийнято рішення

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203014.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua