Керівники ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві привітали дітей які потребують допомоги

14 янв, 12:43

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають діти. Нещодавно в.о. начальника ДПІ у Дарницькому районі м. Києва Олена Антіпова та заступник начальника Олена Крупнова завітали до Спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів №10 Дарницького району м. Києва з вітаннями та солодкими гостинцями для діточок які потребують особливої уваги та піклування.

 «Завдяки тому, що  всі ви протягом року були  слухняними, дружніми, ми привезли  для вас солодкі подаруночки», – звернулась до вихованців  школи- інтернату Олена Антіпова  та побажала вихованцям закладу міцного здоров’я, щастя та здійснення найзаповітніших мрій.

Рости здоровими, веселими, розкрити кожному свій талант і обов’язково знайти своє місце в житті побажала дітлахам заступник начальника Олена Крупнова.

В закладі зараз перебувають 102 дитини. Окрім турботи держави, таким дітям потрібна ще й опіка благодійників, небайдужих до чужої долі людей.

По завершенню заходу директор школи-нтернату Володимир Степанович Кошовий розповів гостям про будні навчального і виховного процесу, труднощі, які доводиться долати у такий непростий час та подякував гостям за новорічні подарунки.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203069.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua