На Дніпропетровщині працівники власної безпеки ДФС провели 229 службових перевірок та розслідувань

15 янв, 15:12

На протязі 2015 року відділом власної безпеки при ГУ ДФС у Дніпропетровській області ГУВБ України за основними лініями роботи взято участь у проведенні 229 службових розслідувань та перевірок, за результатами яких встановлено 117 фактів порушення вимог діючих законодавчих та нормативно-правових документів з боку співробітників територіальних та структурних підрозділів ГУ ДФС області.

Проведено 50 перевірок стану охорони приміщень підрозділів ГУ ДФС області, при цьому у всіх  випадках виявлені недоліки. Розпочато 48 кримінальних проваджень, в тому числі 9 – за фактом вимагання та отримання хабара; винесено 72 подання керівникам територіальних підрозділів ГУ ДФС області щодо вжиття заходів реагування, усунення недоліків та притягнення винних осіб до відповідальності; до дисциплінарної відповідальності притягнуто 31 працівника служби.

З метою недопущення на вакантні та керівні посади в органах ДФС осіб, що своїми діями або вчинками можуть дискредитувати імідж служби, у минулому році проведено перевірки 557 кандидатів на працевлаштування. За підсумками перевірок 19 претендентам відмовлено у прийомі на службу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203173.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua