Солом’янська податкова підвила підсумки звернень громадян за 2015 рік

18 янв, 08:52

За 2015р. до ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві надійшло 48 письмових звернень громадян, з них: 48 заяв.

Для надання найбільш повних та обґрунтованих відповідей, недопущення формального підходу до питань, порушених у зверненнях громадян. ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві вживаються всі можливі заходи

За відповідний період надійшло 3 колективних звернень від 6 громадян (стосовно незаконної здачі житлового приміщення в оренду)

Фактів порушень посадовими особами інспекції положень Закону України “Про звернення громадян” та не вирішення  порушених у зверненні громадян обґрунтованих питань, що призвели б до повторного оскарження рішень посадових осіб, чи звернень до органу вищого рівня в податковій інспекції в 2015р. не встановлено.  

          У 2015 році на особистий прийом до керівництва ДПІ звернулось 7 громадян, за відповідний період 2014 року – 37 звернень.

          Інформацію про проведення особистого прийому громадян керівниками та іншими посадовими особами ДПІ, графіки прийому громадян розміщено на інформаційних стендах  у Центрі обслуговування платників та субсайті ГУ ДФС у м.Києві у розділі ДПІ.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203211.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua