ДФС забезпечить швидке та якісне митне оформлення товарів, що прямуватимуть «Шовковим шляхом»

18 янв, 11:33

Український Уряд запустив перший тестовий контейнерний поїзд за маршрутом «Україна – Грузія – Азербайджан – Казахстан – Китай». Поїзд було відправлено з Іллічівська 15 січня 2016 року. Цей маршрут є новим напрямом «Шовкового шляху» та альтернативним способом доставки товарів з Європи та України до країн  Азії в обхід території Російської Федерації.

Державна фіскальна служба забезпечуватиме швидке та якісне митне оформлення товарів, які будуть переміщуватись вказаним контейнерним поїздом.

Для тестового запуску контейнерного поїзду між контрольними службами в Іллічівськом морському торговельному порту були узгоджені технологічні особливості проведення контрольних процедур.

Не зважаючи на скорочення загальної чисельності працівників Державної фіскальної служби України, з метою підвищення ефективності здійснення митних формальностей на рівні європейських стандартів, керівництвом ДФС забезпечено збереження існуючої чисельності особового складу прикордонних митниць в цілому та Одеської митниці ДФС зокрема.

Враховуючи необхідність запровадження нових логістичних маршрутів перевезення товарів з Європи до Азії та в зворотньому напрямі, ДФС готова і в подальшому сприяти розвитку альтернативних схем переміщення товарів, забезпечуючи при цьому належну якість та швидкість обробки зовнішньоекономічних вантажів. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203242.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua