В Українській залізничній швидкісній компанії виявили втрат майже на 7 млн грн

21 янв, 13:32

Під час ревізії Державного підприємства «Українська залізнична швидкісна компанія» за період з 01.01.2013 по 01.12.2015 фахівці Держфінінспекції в м. Києві встановили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму майже 7 млн грн.

Зокрема, посадові особи зайво сплатили 4,1 млн грн суб’єктові господарювання за ненадані послуги з впровадження обладнання для середнього та капітального ремонту швидкісних поїздів на технічній пасажирській станції Київського залізничного вузла в районі станції Дарниця Південно-Західної залізниці. Водночас монтаж професійного електронного устаткування і пусконалагоджувальні роботи, а також навчання персоналу з обслуговування цих комплексів за окремим договором виконала інша підрядна організація.

Крім того, на підприємстві безпідставно виплатили понад 2,8 млн грн  підрядній організації за завищені обсяги і вартість виконаних будівельних робіт.

Серед іншого, підприємство у 2013 році незаконно витратило 
2,8 млн грн на рекламу не передбачених фінансовим планом послуг у рамках проведення в Україні Чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих кадетських збірних.

Матеріали ревізії направлено до Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

Прес-служба Держфінінспекції в місті Києві 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203420.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua