На підтримку армії та миру в Україні платники Західно-Донбаської ОДПІ перерахували понад 52 мільйони гривень військового збору

22 янв, 14:24

          У 2015 році  від платників Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області надійшло  понад  52 мільйони гривень військового збору, які спрямовані на фінансування антитерористичної операції та реформування збройних сил України.

          Заступник  начальника Західно-Донбаської ОДПІ  ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ольга Радіонова відзначила постійно зростаюче сумління та свідомість населення зі сплати зазначеного збору. “Таким чином громадяни Західнодонбаського регіону зробили свій внесок у підтримку збройних сил та обороноздатності України. Призначення цього збору покладає особливу відповідальність на платників - кожна гривня має вчасно потрапити за призначенням”, - наголосила заступник начальника інспекції.

          Нагадаємо, військовий збір запроваджено із 3 серпня 2014 року. Його ставка складає 1,5 % від об’єкта оподаткування. Військовий збір утримується з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до статті 163 Податкового кодексу України, нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, без будь-яких вирахувань.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203470.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua