Платникам м. Нікополь та Нікопольського регіону всього 266,8 тис послуг, в тому числі адміністративних -16,4 тисяч

25 янв, 08:42

За січень-грудень 2015 року фахівці Нікопольської ОДПІ надали понад 16 тисяч адміністративних послуг, що  приблизно дорівнює  аналогічному періоду минулого року.

Створення комфортних, зручних та сприятливих умов ведення бізнесу – це один з ключових пріоритетів роботи фіскальної служби, підкреслила начальник управління реєстрації платників та електронних сервісів Наталія Міщенко.

Тільки за грудень 2015 року платники отримали 17,3 тисячі різного виду послуг, в тому числі адміністративних – 1,6 тисяч. Найбільшим попитом користуються такі види послуг, як:  подання податкової звітності та вхідної кореспонденції, отримання консультаційних послуг, видача довідок, отримання індивідуального податкового номеру, реєстрація касових апаратів, реєстрація платників єдиного податку та інші. Більшість послуг представники бізнесу та громадяни отримали у Центрах обслуговування платників – понад 17 тисяч.

З початку року майже половину наданих адмінпослуг зайняла видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Держреєстру фізичних осіб-платників податків – близько 9,7 тисяч послуг. Також фахівці Центрів зареєстрували 1,5 тисячі книг обліку розрахункових операцій, понад 1 тисячу книг обліку доходів і книг обліку доходів та витрат платників єдиного податку, видали майже 1,2 тисячі витягів з реєстру платників єдиного податку, надали 0,3 тисячі довідок про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів, тощо.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203487.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua