Наявність електронного цифрового підпису – це переваги в обслуговуванні

25 янв, 08:43

Електронний цифровий підпис платники податків, фізичні та юридичні особи, можуть отримати в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС.

Ключі електронного цифрового підпису, видані Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України, дають змогу:

- уникнути черг в Центрах  обслуговування платників податків  при поданні звітності.

- звітувати не лише до податкового  органу, а й до інших контролюючих  органів на території України (зокрема органів державної статистики та Пенсійного фонду України).

- отримувати відомості з Державного  реєстру фізичних осіб – платників  податків про суми виплачених  доходів та утриманих податків  у електронному вигляді з використанням  електронного цифрового підпису.

- використовувати отримані ключі для роботи в «Електронному кабінеті платника податків» який працює дистанційно у режимі реального часу, та дає можливість звітувати до податкового органу, проводити звіряння своїх розрахунків з бюджетом та отримувати Акт про проведення звіряння, не витрачаючи час на відвідування органів ДФС.

- використовувати інші електронні  сервіси ДФС України.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203488.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua