Понад 252 тисяч адміністративних послуг надали ЦОПи ДФС Дніпропетровщини у 2015 році

26 янв, 08:59

У роботі тридцяти семи Центрів обслуговування платників, що працюють у Дніпропетровській області, задіяні 359 працівників Державної фіскальної служби, які надають кваліфіковані адміністративні послуги. Зокрема, найбільш популярними залишаються послуги видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Так, протягом 2015 року мешканцям Дніпропетровського регіону видано понад 124 тисяч реєстраційних номерів.
Також, в минулому році значну кількість послуг було надано з видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами фіскальної служби – більше 24,3 тисяч, з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – понад 24 тисяч.
З переліком безоплатних адміністративних послуг, що надаються територіальними органами ДФС Дніпропетровщини та Інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Дніпропетровській області в розділі «Адміністративні послуги» (http://dp.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/) та у Центрах обслуговування платників області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203549.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua