Укрпошта посіла перше місце в Рейтингу логістичних компаній України

29 янв, 09:11

За результатами незалежного дослідження логістичного ринку України, опублікованого у виданні «Личный счет», Укрпошта очолила Рейтинг логістичних компаній нашої країни.

Дослідження журналу «Личный счет», які проводяться щомісяця та публікуються у кожному номері видання, викликають неабиякий інтерес у споживачів. Рейтинги компаній з різних ринків України формуються на основі зібраних та узагальнених даних про компанію, інформації, розміщеної на їх сайтах та шляхом опитування споживачів.

Серед основних критеріїв оцінювання компаній на ринку логістики – мережа відділень, наявність зручного та доступного сайту, гарячої телефонної лінії, строки, тарифи доставки, які в Укрпошти є найнижчими на ринку, можливість та вартість зберігання відправлень у відділенні тощо.

Очільник Укрпошти Ігор Ткачук на прохання видання «Личный счет» поділився секретами успіху в управлінні одним з найбільших державних підприємств країни.

 «Ми намагаємося постійно виводити на ринок нові продукти та сервіси. Серед нещодавно впроваджених послуг «Прискорена пошта», розроблена з урахуванням  найбільш важливих для наших клієнтів факторів – швидкість доставки, розумне співвідношення ціни та якості. З 1 лютого 2016 року запускаємо найбільш очікувану для наших клієнтів послугу з доставки великовагових відправлень вагою від 30 до 400 кг», – розповідає Ігор Ткачук на сторінках видання.

Разом з тим, за словами очільника підприємства, незмінним для Укрпошти залишається одне – підвищення клієнтоорієнтованості: «Як кажуть японці, клієнт – це бог, і для нього ми готові зробити все можливе».

З повною версією статті можна ознайомитися в журналі «Личный счет» від 27.01.2016 №1.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203725.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua