На зустрічі з платниками податків обговорено зміни у законодавстві, особливості деклараційної кампанії та легалізацію трудових відносин

29 янв, 12:30

Нещодавно, ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська  проведено зустріч з представниками бізнесу району. Основною темою заходу були зміни до Податкового кодексу України згідно із Законом України від 24 грудня 2015 р. №909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» які вступили в дію з 1 січня 2016 року, особливості деклараційної кампанії 2016 року та легалізація трудових відносин.
Начальник ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська  Болдаш Наталія Юріївна зупинилась на всіх нововведеннях та змінах у законодавстві. Серед присутніх жваве обговорення викликали нововведення в адмініструванні ЄСВ та податку на доходи фізичних осіб.
Очільник ДПІ у районі нагадала, що з початку 2016 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих упродовж 2015 року, яка має ряд особливостей. Закцентовано увагу на запровадження нової форми декларації про майновий стан і доходи, в якій об’єднано звітність по податку на доходи фізичних осіб та військовому збору.
Насамкінець зустрічі усім наголошено на важливість дотримання норм чинного трудового законодавства, зокрема, на порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками та підвищення розміру штрафу для роботодавців за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору.
Серед учасників зустрічі розповсюджено готову продукцію.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203772.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua