Декларування доходів в електронному вигляді

29 янв, 13:45

Податківці нагадують, що з 1 січня 2016 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2015 року.

Все більш популярним серед платників податків стає сервіс електронної звітності. З його допомогою платники подають податкову декларацію до контролюючого органу засобами електронного зв’язку через Інформаційний портал ДФС.

Щоб подавати декларацію в електронній формі платник податків має отримати безкоштовний електронний цифровий підпис, що видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС.

Після того, як ключ буде отримано, платник може завантажити із сайту Акредитованого центру сертифікації ключів програмне забезпечення під назвою «Програмний комплекс користувача ЦСК». Потім потрібно буде встановити його на свій власний комп’ютер, авторизуватися через особистий електронний ключ та за лічені хвилини відправити декларацію до контролюючого органу.

І не потрібно витрачати свій робочий час на похід до податкової, чекати своєї черги і заповнювати декларацію в паперовому вигляді.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203779.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua