Unilever інвестує у локальне виробництво в Україні

02 фев, 09:00

Unilever дасть старт власній чайній фабриці у Гостомелі в рамках стратегії по локалізації виробництва і розвитку гнучкої системи поставок, яка відповідає запитам споживачів.

Роботу над проектом Unilever веде з середини 2015 року, і на даний момент обсяг вкладень в чайну фабрику вже становить 8,3 млн євро. Для компанії це найбільший інвестиційний проект з моменту виходу на український ринок (1993 рік).

З метою сприяння своєчасному запуску нового виробництва, запланованому вже на друге півріччя 2016 року, при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України створена спеціальна міжвідомча робоча група, що дозволяє британсько-голландському інвестору розраховувати на реалізацію проекту без зривів і зволікань.

За словами Василя Бовділова, голови представництва Unilever в Україні, "Для Unilever Україна - один із пріоритетних ринків збуту в Східній Європі, і в розвиток бізнесу тут ми готові інвестувати. Запуск чайного виробництва під Києвом - це дійсно історичний етап у діяльності компанії на місцевому ринку. Завдяки цьому проекту, ми серйозно спростимо систему поставок і знизимо залежність нашого бізнесу від імпорту, продовжуючи при цьому радувати українських споживачів незмінно чудовою якістю чайної продукції Unilever. "


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/203860.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua