Минулорічні статки вже задекларовані у суммі понад 1 млн. гривень мешканцями Кіровського району

08 фев, 08:37

«Незважаючи на те, що чимало днів січня мешканці Кіровського району присвятили святкуванням Нового року та Різдва, сумлінність та порядність наших містян приємно вражає», - повідомляє начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська Віталій Соломонович.
Тільки на кінець січня загальна сума задекларованого доходу склала 1 мільйонів.082 тисяч гривень. З цієї суми нараховано до сплати ПДФО на суму 52,4 тисяч гривень , військового податку нараховано 13,5 тисячі гривень  .
Податківці нагадують, що з початку 2016 року розпочалася кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2015 році. Річна декларація про майновий стан і доходи подається громадянами – платниками податку, які протягом звітного року отримували доходи і які не підлягали оподаткуванню із джерела виплати. Зазначеній категорії сумчан необхідно звернутися до органу державної фіскальної служби за місцем проживання і надати декларацію до 1 травня 2016 року.
Для зручності й покращення обслуговування платників діє сервіс, який передбачає надсилання декларації про майновий стан в електронному вигляді. Для звітування оn-line необхідно лише отримати безкоштовний електронний ключ.
Фахівці інспекції завжди готові надати консультацію щодо заповнення декларації і чекають на Вас у Центрі обслуговування платників ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська за адресою: вул. Горького ,22. Телефон для довідок:374-70-91.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204065.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua