Січневий внесок платників податків Нікопольщини до бюджетів сягнув майже 50 мільйонів гривень

08 фев, 15:31

Січневий внесок платників податків Нікопольщини до місцевих бюджетів рівнів сягнув 49,53 мільйонів гривень. Від очікуваних показників – це майже на 6 мільйонів гривень більше. А у порівнянні з минулим роком приблизно на 4,8 мільйонів краще про це зазначила начальник координаційно – моніторингового управління Наталія Продан.

«У трійці лідерів формування місцевого бюджету на Нікопольщині – податок з доходів фізичних осіб, що склав більше 31,3 млн. грн., або 63,2 відсотки від загальної суми надходжень місцевого бюджету. Плати на землю за січень надійшло понад 9,4 млн. грн., що на 1,6 млн. грн., більше надходжень відповідного періоду минулого року. Хочеться відзначити зростання надходжень по єдиному податку, які склали 4,3 млн. грн., що на 1,9 млн. грн. більше минулорічних показників» - повідомила Наталія Продан.

Як відмічає податківець, органи фіскальної служби та бізнес є стратегічними партнерами, які працюють для спільної мети – розвитку підприємництва в нашому регіоні, ефективному стимулюванні розвитку місцевого бізнесу в умовах децентралізації.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204119.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua