Декларуємо по-новому

08 фев, 15:31

Декларування доходів – це виконання громадянами свого конституційного обов’язку, індивідуальний внесок у добробут держави, реалізація права громадян на податкову знижку - зазначив начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та майнових податків Григорій Будимко.

Метою декларування доходів фізичних осіб – платників податків є не тільки сплата податків до бюджету, а й повернення громадянам сум податку на доходи фізичних осіб, надмірно сплаченого з їх заробітної плати у минулому 2015 році.

Повернути частину податку на доходи фізичних осіб, сплаченого громадянами із заробітної плати, можна, зокрема, у разі реалізації їх права на податкову знижку за наслідками звітного 2015 року (стаття 166 Податкового кодексу України з внесеними змінами та доповненнями).

Нікопольська ОДПІ висловлює вдячність громадянам, які вже долучились до кампанії декларування, і нагадує, що задекларувати свої доходи слід до 1 травня поточного року. Також звертаємо увагу, що для комфортного звітування громадян консультації фахівців щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи можна безкоштовно отримати у Центрі обслуговування, який працює з подовженим режимом роботи та по суботах з 9.00 год. до 16.00 год.

Від нас з вами залежить добробут не тільки держави в цілому, а й кожного окремого українця. Своєчасно сплачені податки – це шлях до підвищення добробуту, стабільності та фінансової незалежності країни в завершені зазначив Григорій Будимко.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204120.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua