«Розпочни свій бізнес» - для майбутніх підприємців

08 фев, 15:32

Доброю традицією стала тісна співпраця у вирішенні спільних завдань між Нікопольською ОДПІ та Нікопольським міськрайонним центром зайнятості. Днями працівниками міськрайонного центру зайнятості за участю працівників податкової інспекції – в.о завідувача сектору комунікацій Людмили Кругляк проведено семінар для незайнятого населення із загальних основ підприємницької діяльності на тему: «Розпочни свій бізнес».

Майбутні підприємці мали можливість дізнатися про системи оподаткування, про ставки та терміни сплати податків. Особливу увагу було приділено роз’ясненню нововведень щодо запровадження платниками податків єдиного податку. Учасники дізналися і про електронні сервіси, розміщенні на веб–сайті Державної фіскальної служби.

Під час зустрічі Людмила Кругляк розповіла, що з 1 січня 2016 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2015 році. Нагадала про основні випадки отримання доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію до 1 травня поточного року та про Центр обслуговування платників, в якому створені комфортні умови для щоденної співпраці з бізнесом, і де в свою чергу суб’єкти господарювання мають можливість отримати широкий спектр послуг.

Зустріч проходила у формі відкритого діалогу, під час якого кожен отримав відповідь на всі питання, які їх цікавили.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204121.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua