Питання збільшення надходжень до бюджету стали основними на черговому засіданні Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області

10 фев, 08:52

Четвертого лютого пройшло чергове засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області. Членами ради розглянуто цілу низку актуальних питань, пов’язаних з наповненням державного і місцевого бюджетів.

Одним з основних при обговоренні стало питання щодо порушення вимог законодавства України у сфері розміщення та функціонування тимчасових споруд на території Дніпропетровської області.

Розглянуті нововведення у податковому законодавстві, які набрали чинність з 1 січня 2016 року відповідно до Закону України №909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році», а також про внесення змін, які впливають на формування місцевих бюджетів.

Зокрема, на засіданні Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області, виконуючий обов’язки начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Геннадій Ткачук окреслив основні аспекти та особливості кампанії декларування 2016 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204187.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua