Про обов’язок подання та порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи обговорювали на семінарі-практикумі Солом’янські податківці

12 фев, 12:28

Нещодавно в  ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві був проведений безкоштовний семінар-практикум на тему «Кампанія декларування – 2016. Обов’язок подання та порядок заповнення декларації про майновий стан і доходи».

Начальник управління оподаткування фізичних осіб Валентина Анатоліївна Абрамченкова розповіла, що з 1 січня стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2015 року та нагадала, що податкова декларація про майновий стан і доходи, подається до 1 травня поточного року до податкової інспекції за місцем реєстрації.

Подати декларацію про майновий стан і доходи можна в один із способів за вибором платника податку, а саме: особисто або уповноваженою на це особою; надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису.

     Валентина Анатоліївна, під час семінару-практикуму наголосила, що наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 затверджено нову форму декларації про майновий стан і доходи. Кількість додатків до нової декларації зменшено з семи до чотирьох. Додатки заповнюються лише при отриманні доходів, які передбачають особливий розрахунок оподатковуваного доходу.

Наприкінці семінару-практикуму, начальник управління, надала відповіді на запитання учасників та повідомила, що отримати консультації щодо заповнення декларації можна звернувшись до Центру обслуговування платників.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві. запрошує всіх відповідальних, сумлінних, охочих виконати свій обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи до Цетру обслугововування платників за адресою вул. Смілянська, 6.

Не відкладайте подачу декларації на останній день!

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204290.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua