Платникам м. Нікополь та Нікопольського району надано всього 28 тис послуг, в тому числі адміністративних -0,8 тисяч

19 фев, 12:54

З початку 2016 року платники отримали 28 тисяч послуг, в тому числі адміністративних – 0,8 тисяч. Найбільшим попитом користуються такі види послуг, як: подання податкової звітності та вхідної кореспонденції; отримання консультаційних та інформаційних послуг; видача довідок; отримання карток платників податків; реєстрація касових апаратів; реєстрація платників єдиного податку та інші. Більшість послуг представники бізнесу та громадяни отримали у Центрах обслуговування платників – понад 28 тисяч – повідомила заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька.

За її словами, з початку року майже половину наданих адмінпослуг зайняла видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Держреєстру фізичних осіб-платників податків – близько 0,5 тисяч послуг.

Нагадаємо, що Центри обслуговування платників працюють понеділок, середу та  п’ятницю з 9.00 до 18.00 год., вівторок, четвер з 9.00 до 20.00 год., у суботу з 9.00 до 16.00 години, неділя – вихідний.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204547.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua