Студентам розповіли як отримати податкову знижку

19 фев, 13:11

Дніпропетровськ  по праву вважається  містом студентів, в якому знаходяться багато вищих учбових закладів. Тому тема лекції, з якою завітали співробітники ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська в гості до студентів монтажного технікуму, була надзвичайно актуальною. Адже кожному з них доводиться платити за навчання, тож як на цьому зекономити кошти, мабуть було цікаво дізнатися усім присутнім.
Так студенти дізналися, що наразі органами фіскальної служби розпочата кампанія декларування. Громадяни декларують свої доходи, отримані протягом 2015 року. Але крім обов’язку декларування доходів, вони мають право на податкову знижку.
Співробітник  служби розповіла дівчатам та хлопцям,  що до витрат, дозволених до включення до податкової знижки,  зокрема належить сума коштів, сплачених на користь закладів освіти для компенсації вартості навчання.  Декларацію на податкову знижку можна надати упродовж всього року до 31 грудня включно. Разом із нею подаються документи для підтвердження витрат, що включаються до податкової знижки.  Це відповідні платіжні та розрахункові документи, зокрема, квитанції, фіскальні чеки,  копії договорів тощо.
Але, як підкреслила посадовець, якщо до кінця податкового року, наступного за звітним,  не скористатися  правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні роки не переноситься.
Наприкінці зустрічі  представник служби побажала студентам успішного закінчення їх учбового закладу та гідного вибору майбутньої професії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204560.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua