Від платників Донецької області надійшло 29 млн.грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі

25 фев, 13:14

В Донецькій області нараховується близько 2,5 тис. суб`єктів господарювання, які отримали ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами. У 2016 році  кількість виданих ліцензій на зазначені види діяльності складає 720 шт. (на алкогольні напої – 387, на тютюнові вироби – 333). До місцевих бюджетів надійшло 3,9 млн.грн. плати за видачу та подовження таких ліцензій.

З початку року від платників Донецької області до місцевих бюджетів надійшло – 29 млн.грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів. У тому числі з реалізації алкогольних напоїв перераховано – 11,6 млн.грн., тютюнових виробів – 6,8 млн.грн., нафтопродуктів – 10,6 млн.грн.

Співробітники фіскальної служби області провели 62 перевірки суб`єктів господарювання з питання дотримання вимог законодавства, яке регулює обіг в роздрібній і оптовій торгівельній мережі алкогольних напоїв і тютюнових виробів. За результатами встановлених порушень, до суб`єктів господарювання відповідно до законодавства застосовані фінансові санкції у вигляді штрафів на загальну суму 794,8 тис.грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204778.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua