Боротьба з корупцією в податковій: профілактичні заходи по недопущенню корупційних дій працівниками органів ДФС у Дніпропетровській області

29 фев, 14:34

25 лютого 2016 року у медіа-центрі  «Днепр-Пост» відбулася прес-конференція  на тему: «Боротьба з корупцією в податковій: профілактичні заходи по недопущенню корупційних дій працівниками органів ДФС у Дніпропетровській області».

У прес - конференції взяв участь cтарший оперуповноважений з особливо важливих справ управління власної безпеки ГУ ДФС у Дніпропетровській області Павло Хороших.

За його словами: «У 2015 році за результатами роботи нашого підрозділу внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань 48 фактів порушення діяльності щодо співробітників фіскальної служби області, у поточному 2016 році - 7 фактів.

В середньому, в рік реєструють близько 20-25 фактів. Хочу зазначити, що всі факти правопорушень розслідуються детально та уважно. Підставами для реєстрації стали: - вимагання та отримання хабарів; - внесення завідомо недостовірних відомостей до актів перевірок фінансово - господарської діяльності підприємств з метою незаконної мінімізації сум донарахувань штрафних і фінансових санкцій; - сприяння в легалізації роботи фіктивних фірм шляхом оформлення підроблених актів документальних перевірок з фіксацією легітимності товарно - грошових операцій.

Крім того, за 10 фактами корупційних дій суд виніс рішення про визнання винних 8 працівників фіскальної служби області до кримінальної відповідальності у вигляді сплати штрафів та 2 з позбавленням волі (за справами 2015 і 2014 років)».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/204883.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua