Підсумки декларування доходів громадянами

04 мар, 14:27

Декларування доходів – це виконання громадянами свого конституційного обов’язку, індивідуальний внесок у добробут держави, а також реалізація права громадян на податкову знижку.

З початку «Деклараційної кампанії – 2016» платники Дарницького району столиці подали 587 податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2015 рік, з них: 175 громадян, які зобов’язані були подати декларації, на загальну суму доходу 26 270 тис. грн., 403 громадянина  подали декларацію на податкову знижку на загальну суму доходу 44 015,3 тис. грн. та 9 громадян, дохід яких перевищив 1 млн. грн. за рік на загальну суму доходу 13 473,1 тис. грн.

На підставі поданих декларацій сума самостійно узгодженого ПДФО склала 1 510,9 тис.грн. та військового збору – 341,4 тис. грн.

Державна податкова інспекція у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві гостинно запрошує дарничан до Центру обслуговування платників за адресою: Кошиця, 3 (зал №2),  де створено найсприятливіші умови для декларування доходів громадян і прийняття їх декларацій.

Нагадуємо, що останній день подання декларації про майновий стан і доходи -  3 травня поточного року. Вже не так багато часу залишилося, тож не відкладайте подання декларації на останній день.

Сподіваємося, що громадяни відповідально ставитимуться до вимог законодавства і своєчасно виконають свій конституційний обов’язок перед державою.

ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205075.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua