Платники Донеччини отримали понад 9,6 тисяч адміністративних послуг

09 мар, 08:44

У січні поточного року до органів фіскальної служби Донецької області за отриманням адміністративних, консультативних та інформаційних послуг звернулось майже 132,5 тис. представників бізнесу. Центрами обслуговування платників надано 9,6 тис. адміністративних послуг, що у порівнянні з січнем минулого року менше на 391 послугу або на 3,9%.

  Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. За січень 2016 року було надано 5440 таких карток. 

Також запитуваними з боку суб'єктів господарювання є послуги: з реєстрації книг обліку розрахункових операцій, з реєстрації розрахункових книжок,  книг обліку доходів, книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

На сьогодні обслуговування платників податків та громадян області здійснюється 20 центрами обслуговування платників. З детальнішою інформацією щодо роботи центрів можна ознайомитися на офіційному субсайті ГУ ДФС у Донецькій області: http://dn.sfs.gov.ua.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/205089.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua